Tumbler Sam D'hoop breekt 9 jaar oude Belgisch record!

Na een fantastisch seizoen zette Sam D'Hoop, tumbler bij Turnkring Oostakker, tijdens het afgelopen Belgisch Kampioenschap de kroon op zijn werk.
Hij brak het 9 jaar oude Belgische record van voormalig toptumbler Jonathan Duyols.
Een fantastische prestatie wetende dat Sam nog maar zestien is en als junior een senioren record breekt met zijn spectaculaire finalereeksen. Je kan alle records terugvinden via deze link.Sam is trots: "Het is leuk om mijn seizoen op die manier te kunnen afsluiten, een jaar geleden had ik dit nog niet eens durven dromen. Ik haalde op het Belgische Kampioenschap 67.0 punten,  vorig jaar was dat nog maar 61.7
Dat ik de beste finalereeksen ooit in België heb gesprongen kan ik amper geloven.
Bovendien kroonden we ons enkele weken geleden met Turnkring Oostakker tot beste team. Het was minstens even leuk om als ploeg zo'n prestatie neer te zetten."


Zijn volgende grote afspraak is de World Cup te Loulé (Portugal) in oktober. Collega tumblers Laura Vandevoorde en Zara Lucas, die op het BK brons won, vergezellen hem.


Wil jij ook graag turnen in onze club? Dat kan! Inschrijvingen gaan open vanaf 4 juni voor leden en 1 juli voor nieuwe leden.
Hou zeker onze Facebook in de gaten voor alle laatste nieuwtjes!


GO GO GO TKO!

Tumbler Sam D'hoop breekt 9 jaar oude Belgisch record!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x