TKO turnt over de landsgrenzen heen.

Het WAG wat? Hoor ik velen onder jullie al denken! Het WAGC staat voor World Age Group Competition en in mensen taal is dit een internationale competitie voor jeugdgymnasten binnen hun eigen leeftijdscategorie.
 
Het WAGC voor trampoline en tumbling gaat dit jaar door van 3 tot 6 december in Odense in Denemarken.
 
Drie van onze topgymnasten zijn geselecteerd om de Belgische en de Oostakkerse kleuren te gaan verdedigen! Een dikke proficiat dus voor deze gymnasten die dankzij hun trainingsinzet er samen met hun trainers in geslaagd zijn om dit te bereiken.
 
Yara Pattyn is geselecteerd voor de discipline trampoline, Lupé Hulpiau en Dino Van de Velde mogen hun bewijzen in het tumbling. 
 
Aan zo een deelname zijn heel wat kosten verbonden. Een deel van de kosten neemt de club op zich, maar het grootste deel moet door de gymnasten en hun ouders zelf opgehoest worden.
 
De gymnasten organiseren daarom elk ook een sponsor activiteit. Wij zouden dan ook een warme oproep willen doen aan alle gymnasten, ouders van gymnasten en sympathisanten om deze acties te steunen.
 
Dino verkoopt theelichtjes jullie zullen hem of een van zijn groupies misschien wel eens tegenkomen in de inkom van de sporthal of mailen naar ann.aeraut@telenet.be.
 
Lupé geeft een Fanfeest op 21 november in feestzaal de Hermeline, Hijfte-center 32 iedereen welkom vanaf 19u! Kaarten te verkrijgen bij Lupé & Valerie en op woensdag 18/11 aan de ingang in de sporthal of op de dag zelf!
 
Yara organiseert een spaghetti eetfestijn op 27 november in OCO  reservaties te maken via sofiatorfs@hotmail.com.
 
Meer info over het WAGC vinden jullie via onderstaande link
 
Naast een financiële steun hopen wij dat iedereen ook met ons mee supportert tijdens de wedstrijden. Meer info en live updates zal te vinden zijn via www.tkoostakker.be en op de facebookpagina van de club https://www.facebook.com/groups/tunrkringoostakker/
 
GO GO TKO !!!
TKO turnt over de landsgrenzen heen.
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x