Recreatornooi en Gymtopia Happening 2024

Op zaterdag 9 maart 2024 en zondag 10 maart 2024 organiseert Turnkring Oostakker hun jaarlijkse Recreatornooi en Gymtopia Happening in sporthal Wolfput. Een wedstrijd voor gymnasten die 1,5 uur tot 4 uur trainen in de week. Als Turnkring staan we in voor de organisatie van dit evenement en lijkt het ons een mooie gelegenheid onze gymnasten te laten deelnemen. Daarom nemen we als club de inschrijving en het inschrijvingsgeld voor onze rekening.

Evenement voor de groepen: Recrea Trampoline - Recrea Airtrack - Precompetitie - Acro beloften


Zaterdag 9 maart 2024: Recreatornooi

Op het Recreatornooi gaan de gymnasten van 9 jaar of ouder (geboortejaar 2015 of vroeger) aan de slag op de airtrack, tumblingbaan, trampoline of lange mat. Tijdens de trainingen zal er tijd genomen worden om de oefenstof onder de knie te krijgen. Op de wedstrijd zelf zal de trainer de gymnasten begeleiden. In de categorieën 9-10 jaar en 11-12 jaar verdient iedereen bij de prijsuitreiking een medaille. Vanaf de categorie 13-14 jaar wordt er gewerkt met een individuele ranking (1-2-3), vanaf de 4e plaats wordt een aandenken voorzien.


Zondag 10 maart 2024: Gymtopia Happening

Op de Gymtopia Happening tonen de 7- en 8-jarige gymnasten (geboortejaar 2016 – 2017) wat ze in hun mars hebben. Iedereen turnt hier op verschillende toestellen. Tijdens de trainingen zal er tijd genomen worden om de oefenstof onder de knie te krijgen. Op de wedstrijd zelf zal de trainer de gymnasten begeleiden. Wanneer alle posten afgewerkt zijn ontvangt iedere gymnast een medaille.


Inschrijven kan tot 4 februari via deze link.


In samenwerking met Stad Gent en Gymnastiekfederatie Vlaanderenmenu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x