Lani wordt Europees kampioene bij de junioren!

Lani Spiessens haalde de Europese titel binnen op het Europees kampioenschap Tumbling. Haar reeks in de eerste finale leverde 23.800 punten op en hierdoor kon ze zich als eerste selecteren voor finale 2. Tijdens de tweede finale streed ze samen met Britt Jehaers (Turkring Bilzen vzw) voor de medailles.
Lani versloeg tijdens de finale alle concurrentie met een prachtige score van 24.400 en kroonde zich tot Europees kampioen! Een dikke proficiat!

Onze tumblingtrainster Tine kon zich geen betere uitkomst voorstellen. Lani en Tine kunnen terugblikken op een meer dan geslaagd EK! Herbeleef de finale-reeksen via deze link.

Eerder deze week behaalde Lani samen met Amy De Lil (K.T. Aalst), Britt Jehaes (Turnkring Bilzen vzw) en Esmée Van den Steen (K.T. Aalst) de zilveren medaille in de teamfinale.


Tijdens het EK kwam ook clubgenoot Lise Doorakkers (o.l.v. Sterk en Lenig Drongen) in actie op de dubbele minitrampoline. Ze springt tijdens de finale een mooie doorgang en eindigde haar Europees kampioenschap met een 7e plaats! Proficiat!

Lani wordt Europees kampioene bij de junioren!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x