Covid-19: update

Beetje bij beetje neemt de veiligheidsraad beslissingen rond de versoepelingen van de corona maatregelen.

Helaas moeten wij vaststellen dat de mogelijkheid tot het binnen sporten in groep er nog niet meteen zit aan te komen.
Dit betekend dat het turnseizoen voor velen helaas veel te vroeg beëindigd werd. Wat wij met het bestuur en de trainers ten zeerste betreuren. Ook het turnfeest wordt een jaartje opgeschoven.

Een terugbetaling van lidgelden door de club is enerzijds organisatorisch en anderzijds financieel niet haalbaar. Als club hebben wij beslist om de voorziene prijsstijging van de lidgelden van volgend seizoen niet door te voeren en jullie hierin op die manier tegemoet te komen. Daarnaast zullen wij bij de start van het nieuwe seizoen alle gymnasten verrassen met een leuk welkomstcadeau!


Wij met de club en de trainers staan alvast te popelen om volgend seizoen weer van start te gaan.Leden van het huidig seizoen krijgen voorrang op inschrijvingen en kunnen dan ook vanaf 1 juli inschrijven voor het seizoen 2020-2021.

Vanaf 15 juli worden de inschrijvingen open gesteld voor iedereen. Wees tijdig, het aantal plaatsen is beperkt en heel wat groepen zijn snel volzet. Graag geven wij mee dat de eventuele doorstroming naar een gevorderde groep, omwille van de huidige situatie, pas in september zal kunnen gebeuren. Om zeker te zijn van een plaats schrijf je in voor de beginnersgroep. Na een testtraining(en) en evaluatie door de trainers begin september kunnen hier nog wijzigingen in gebeuren.

Daarnaast vermoeden we dat zowel gymnasten als ouders stiekem dromen van een weekje buitenshuis sporten na al die tijd samen in ons “Kot”. De communicatie rond het TKO turnkamp van deze zomer werd omwille van de corona op hold gezet. Ondanks dat we op dit moment nog niet 100% zeker zijn of de sportkampen kunnen doorgaan geven we toch reeds graag onderstaande info mee:

TKO Sportkamp 1 gymnastiek en sport&spel (vanaf 6 jaar)
20 – 24 juli 2020 – Sporthal Rozenbroeken

TKO Sportkamp 2 gymnastiek en sport&spel (vanaf 6 jaar)
24 – 28 augustus 2020 – Sporthal Wolfput

Voorlopig is inschrijven nog niet mogelijk, maar van zo hierover duidelijkheid is van de veiligheidsraad gaan we hiermee van start. Houd jullie mail en social media in de gaten!


Indien jullie nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.
Zorg goed voor elkaar, houd jullie aan alle voorschriften van Marc Van Ranst en zijn vrienden ;-) en we zien elkaar spoedig in de sporthal terug!15 mei 2020

Covid-19: update
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x